#60 "Det er frustrerende å snakke om, men spissen til RBK har 2 mål TIL SAMMEN!"

Mye frustrasjon skal ut når podcasten er tilbake etter en tidlig sommerpause. Til tross frem bedre spill de siste kampen, er det langt opp til der vi skal og bør være før en Europakvalik. Søderlund har fått mye kritikk, både av oss og andre, men er han ene og alene grunnen til at RBK skorer så lite mål? Men det er ikke bare prestasjonene på banen som er urovekkende - et sviktende publikums oppmøte og en klubb som er i ferd å miste sin identitet er vel så bekymringsfullt.

#58 En deilig 0-1 seier!!

En deilig 0-1 seier i Bergen, men fortsatt et stykke igjen til friskmelding. Utrolig nok er vi bare 10 poeng bak M**** med en kamp mindre spilt. Konradsen som indreløper er noe vi kan like. Hva skjer på spiss plassen?Historien om Bendtner som kom ut i media - og hvordan ser overgangsmarkedet ut i sommer?

#55 Det er lys i HELL-tunnelen!

Selv om det føles fryktelig langt unna det nivået vi vil ha på RBK, var denne kampen en forbedring i riktig retning. Kampen ble spilt på en fryktelig bane, og mtp på at dette var lagets sterkeste prestajon så langt i år (etter 1-0), så er det lys i Hell-tunnelen. Likevel synes Seb og Rick det er vanskelig å GLEDE seg over hvordan laget presterer om dagen. Nå må alle mane troppene til 16.mai!