Stig Inge Bjørnebye knows!

ÆRBEKÅ.no har en mistanke: Stig Inge Bjørnebye har hatt en plan helt siden han mistet Søderlund i 2015. Hvordan skal han få Søder tilbake? 

Den gang besto stallen av Søderlund, Matti og Sørloth ute på lån. Men når Søderlund var på vei ut av klubben, måtte han lage en genial plan. Han måtte selge Sørloth til å starte med, for 7 milioner. Og siden Sørloth og Søderlund (14 milioner) ble solgt, hadde vi behov for en ny spiss. Så da kjøpte han Gytkjær for 4,5 milioner. Men så, i 2016, solgte han Gytkjær for 20 milioner". Og nok en gang skaffet han seg et nytt behov for en ny spiss. Og siden han hadde behovet for en ny spiss, kjøpte han Lord Niklas Bendtner. Han ble kjøpt for summen: Det er dyrt, for å si det sånn. Men det er ikke for dyrt for Rosenborg, da. Og siden han fikk kjøpt Lorden, fikk han "tilfeldigvis" behovet for en erstatter under årets kommende Verdensmesterskap. Og derfor fikk han muligheten kjøpe Søderlund tilbake igjen for 5 milioner. Selvsagt er alt kalkulert med ny trener og dårlig spilletid i St. Etienne.

Men, det er her det blir genialt:
Søderlund 2013: 6 milioner UT
Sørloth 2015: 7 milioner INN
Søderlund 2015: 14 milioner INN
Gytkjær 2016: 4,5 milioner UT
Gytkjær 2017: 20 milioner INN
Bendtner 2017: Det er dyrt, for å si det sånn. Men det er ikke for dyrt for Rosenborg, da. UT
Søderlund 2018: 5 milioner UT
(ta høyde for feilmargin i disse summene)

Det vil si at INN på konto har det kommet 41 milioner. UT fra konto: 15,5 milioner, pluss Det er dyrt, for å si det sånn. Men det er ikke for dyrt for Rosenborg, da. Det gir en total på 25,5 milioner i gevinst for å hente Sødelund tilbake, minus Det er dyrt, for å si det sånn. Men det er ikke for dyrt for Rosenborg, da for Bendtner.

IMG_6614.PNG